суботу, 11 квітня 2015 р.

ДЕНЬ 7: КОЛИ ВОРОГИ МАЮТЬ КРАЩУ ПАМ'ЯТЬ, ЯК ДРУЗІ

А наступного дня, що за п'ятницею, до Пилата зібралися первосвященики та фарисеї, і сказали: Пригадали ми, пане, собі, що обманець отой, як живий іще був, то сказав: По трьох днях Я воскресну. (Вiд Матвiя 27:62-63)

Навіть мертвий Ісус не давав єрусалимським релігійно-політичним лідерам спокою - вони б краще який бетонний саркофаг, як над чорнобильським реактором спорудили, лиш би бути певними, що позбулися як вони визначили 'обманщика' назавжди. Це були напевно віруючі люди, які чули-знал-діяли згідно їхньої віри – вони направду були певні того, що (не дай Боже) може статися і Той воскресне, оживе, явиться людям. А народу тільки дай щось таке – якщо за живим ходили, то за воскреслим і поготів. Ще гірше: оживлення мертвого ствердить його правоту і викриє неправду вождів, а владумаючі не звикли бути не правими. 
Сатана і його слуги краще всіх віруючих знають, що Ісус живий, що Він не залишився у горбі, що Він прийде і що буде суд. А ще вони також знають, що віра в Воскреслого Ісуса змінює життя, чого ніколи не зможе зробити віра у зовсім неБлагодатний вогонь. Бо не має благодаті у вогняному шоу - вона в Ісусі, у Його слові, у доброчинстві. Думаю саме тому, що демони знають і вірують в силу воскресіння то і навчили українців, що Пасха - то фарбовані яйця і розмальована булка.

Результати пошуку у Google за словом "Пасха". Згідно з основними зображеннями
очевидно, що Пасха - то національне свято фарбованого яйця.
Моя дитина принесла зі школи інформацію що саме це і є головні символи Великодня. А скільки поганства написано про четвер - ніби хрещення Руси-України і не було. Жодне інше свято не позбавлено своєї суті настільки, як свято Христового страждання, смерті і Воскресіння. Чому? Бо ворог краще знає про силу Христового воскресіння. І буде відроджувати поганські традиції, шантажуючи їхньою древністю і вогні буде розвозити з побожним видом лише аби людина не дотикнулася до суті: ЩО НАСПРАВДІ ОЗНАЧАЄ СМЕРТЬ І ВОСКРЕСІННЯ ГОСПОДА ІСУСА!
Не є і бути не може солодкий хліб і розмальовані яйця головним символом свята Пасхи (це може у кращому разі ще піти за традиційну їжу), бо символ один – ЖИВИЙ СПАСИТЕЛЬ І ГОСПОДЬ ІСУС, ЯКИЙ УМЕР ЗА НАШІ ГРІХИ І ВОСКРЕС РАДИ НАШОГО ОПРАВДАННЯ, ЯК ПРО ЦЕ НАПИСАНО У ПИСАННІ! Він переміг диявола у п'ятницю, а в неділю ми святкуватимемо Його перемогу!

Немає коментарів:

Дописати коментар